Ε.Α.Σ. :  Έκτακτη κρατική επιδότηση 2.500€ ανά στρέμμα

                Ε.Α.Σ. :  Έκτακτη κρατική επιδότηση 2.500€ ανά στρέμμα

         Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι  έως

 20 Ιουνίου 2020 θα μπορούν οι γεωργοί που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής ανθέων  να υποβάλλουν Αίτηση για την έκτακτη κρατική ενίσχυση λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

         Το ύψος του κατ΄ αποκοπή ποσού ενίσχυσης ορίζεται  σε 1.250€  ανά στρέμμα καλλιέργειας υπαίθρου, ανθέων και καλλωπιστικών, δρεπτών ανθέων, φυτών κηποτεχνίας και άλλων ανθοκομικών φυτών εξωτερικού χώρου και σε 2.500€ ανά στρέμμα καλλιέργειας ανθέων υπό κάλυψη (θερμοκηπίων), ανθέων και καλλωπιστικών, δρεπτών ανθέων και γλαστρικών ανθέων εσωτερικού χώρου.                       

          Ο εν δυνάμει ΘιακοΚεφαλονίτης δικαιούχος Παραγωγός, είτε ο ίδιος είτε εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός του, μπορεί να  προσέρχεται στο Κέντρο Υποβολής Δηλώσεων ΟΣΔΕ του Τμήματος Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ που λειτουργεί καθημερινά (από 8 πρωί έως τις 4 απόγευμα)  στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ, επί της παραλιακής λεωφόρου Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι, προκειμένου να υποβάλει την Αίτησή του .

                            Από  Ε.Α.Σ.  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις