Επίσκεψη και συναντήσεις εργασίας στην Ιθάκη

Επίσκεψη και συναντήσεις εργασίας στην Ιθάκη

Χθες είχα τη χαρά να επισκεφθώ την Ιθάκη. Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσο Γριμπαβιώτη, μετέβην στο Βαθύ και το Σταυρό.

Στις συναντήσεις με τον Έπαρχο κ. Θανάση Λιβιτσάνη, το Δήμαρχο κ. Διονύση Σταντίτσα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέφανο Φιαμπόλη, περιφερειακούς συμβούλους και αντιδημάρχους, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα σημαντικότερα αναπτυξιακά ζητήματα που απασχολούν την Ιθάκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής μου συναντήθηκα και με τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Ιθάκης κ. Δενδρινό, σε μια περίοδο κρίσιμη για πολλούς συμπολίτες μας επαγγελματίες.

Τέλος, με το διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ιθάκης κ. Παξινό, είχαμε συζήτηση σχετικά με την υγειονομική κατάσταση στην Ιθάκη στα πλαίσια και της διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση τους ανθρώπους και τους φορείς της Ιθάκης και εύχομαι σύντομα να είμαστε σε θέση να συναντηθούμε χωρίς τους περιορισμούς που δημιουργεί ο κορονοϊός.

Με τιμή,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις