Μάκης Παπαναστασάτος: Η ΕΔΑΚΙ έφυγε, τα μισθά όμως μένουν!

Πλέον αφού έχει διέλθει ένα χρονικό διάστημα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορούσε την διαχείριση των απορριμμάτων, μετά τις δηλώσεις στα μέσα του τύπου από μέλη του ΔΣ της ΕΔΑΚΙ έχω να καταλήξω στα εξής:

Τελικά, όπως κατάλαβα με το πτωχό μυαλό μου, όλος ο χαμός  έγινε  για το ζήτημα της ΕΔΑΚΙ για να εξασφαλιστούν τα μισθά!!! όπως έλεγε και η αείμνηστη  Σαπφώ Νοταρά!!!! Με όλο τον σεβασμό πάντα στους αγώνες του εργατικού δυναμικού  που δίνουν κάθε μέρα την μάχη με την αποκομιδή  των απορριμμάτων.

Αν τελικά κατάλαβα  καλά  η διαχείριση απορριμμάτων ΕΦΥΓΕ η περιουσία του ΝΠ ΕΦΥΓΕ και οι εργαζόμενοι επίσης ΕΦΥΓΑΝ (ελπίζω να έχουν εξασφαλιστεί οι θέσεις εργασίας τους που πιστεύω ότι έχουν εξασφαλιστεί),

ΕΜΕΙΝΑΝ όμως οι θέσεις στο ΔΣ του ΝΠ (που είναι έμμισθες) και η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Επειδή λοιπόν όλα έγιναν για τα μισθα!!!, θα πρότεινα οι έμμισθοι του ΔΣ που έδωσαν αγώνα για να κρατήσουν τα μισθά τους, να συμβάλουν με προσωπική εργασία τους στην αποκομιδή των σκουπιδιών.

Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Αναδημοσίευση από το ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις