Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Μετά την τελευταία συνεδρίαση της ΠΕΔΙΝ, ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Παρίσης ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ραντεβού με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη παρουσία των Δημάρχου Αργοστολίου, Κέρκυρας κ.α.

Αφού αυτό δεν κατέστη εφικτό, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Υπουργείο, ανέλυσε τους προβληματισμούς των Δημάρχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης όσον αφορά τη λειτουργία του νέου Περιφερειακού Διαβαθμιδικού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, εξήγησε τους λόγους διαφωνίας και ενημέρωσε για την πρόθεση του Δήμου να προσφύγει στο ΣτΕ κατά του άρθρου 93 του νέου περιβαλλοντικού νόμου.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις