Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης του Λιμενικού Ταμείου με το Δήμο Ιθάκης

Στην Ιθάκη βρέθηκε το Σάββατο το πρωί ο  Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς & Ιθάκης  και  Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο κ. Μιχαλάτος, συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης με τους φορείς της αυτοδιοίκησης της Ιθάκης, στο πλαίσιο της παράδοσης του έργου της τοποθέτησης δεκατεσσάρων πίλαρ (Pillar), για την παροχή νερού και ρεύματος στα σκάφη, κατά μήκος της παραλιακής στο λιμάνι του Βαθέως, αλλά και άλλων ζητημάτων και εκκρεμοτήτων που αφορούσαν το Λιμενικό Ταμείο.

Το παρών έδωσαν μέλη του Λιμενικού Ταμείου εκ μέρους της Ιθάκης, ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, ο Έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης, Στέφανος Φιαμπόλης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τρέλλης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Ραδίτσας, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Αλέξανδρος Ταφλαμπάς, καθώς και ο Λιμενάρχης Ιθάκης Δημήτρης Γραικός.

Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Έπαρχο Ιθάκης κ. Λιβιτσάνη στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Θεόφιλο Μιχαλάτο, στο λιμάνι του Πίσω Αετού, παρουσία και των εργολάβων, εν όψει της ολοκλήρωσης των εργασιών και της παράδοσης του έργου στο Λιμενικό Ταμείο.

Στην συνάντηση φάνηκε για άλλη μια φορά η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των φορέων της Αυτοδιοίκησης της Ιθάκης και του Λιμενικού Ταμείου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις