Μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου προς τιμήν των φιλοξενούμενων μαμάδων που, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης, βρίσκονται σήμερα μακριά από τα παιδιά τους.
Η γιορτή ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε η Πρόεδρος του Ιδρύματος, κα Άννα Ζαπάντη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ποιήματα και τραγούδια αφιερωμένα στο πιο λατρευτό πρόσωπο στη ζωή όλων.
Προσφέρθηκε πλούσιος μπουφές με γλυκά και αναψυκτικά και η εκδήλωση έκλεισε με μπουκετάκια λουλουδιών που προσφέρθηκαν σε όλες ανεξαιρέτως τις φιλοξενούμενες του γηροκομείου, καθώς και στο προσωπικό.
Στη γιορτή παρέστησαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κκ Μαρία Μαρκάτου και Μπέλλα Κοντογιαννάτου, λαμβάνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις