Συνάντηση εργασίας, συνεργασίας και ενημέρωσης Δήμου Ιθάκης και Λιμενικού Ταμείου για το λιμάνι Βαθέως

Ηλιόλουστη μέρα στο νησί μας, το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, όπως καλά είναι και τα νέα από την συνεργασία των φορέων της Αυτοδιοίκησης του νησιού μας, με το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Συνάντηση εργασίας, συνεργασίας και ενημέρωσης πραγματοποιήσαμε σήμερα, στα πλαίσια της παράδοσης από το Δήμο Ιθάκης στο Λιμενικό Ταμείο, του έργου των Pillar στο λιμάνι Βαθέως, με τον Πρόεδρο του Λ.Τ. και Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο. Παραβρέθηκαν τα μέλη του Λιμενικού Ταμείου εκ μέρους της Ιθάκης, Δήμαρχος Διονύσης Στανιτσας, Πρόεδρος Δ.Σ. Στεφανος Φιαμπόλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ραδίτσας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξανδρος Ταφλαμπάς. Συμμετείχαν επίσης ο Λιμενάρχης Ιθάκης Δημήτρης Γραικός, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τρέλλης και ο Έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης.
Ακολούθησε ενημέρωση στον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου από τον Έπαρχο Ιθάκης στον Πίσω Αετό, παρουσία και των εργολάβων του έργου εν όψει της ολοκλήρωσης του λιμανιού και της παράδοσής του στο φορέα λειτουργίας του που είναι το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις