Ζητάμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να προχωρήσει στη λήψη απόφασης υπέρ της ένταξης και του λιμένα Λευκίμμης

Κατά πλειοψηφία πέρασε η εισήγηση της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» – μετά την συνδιαμόρφωση και από τις παρατάξεις “Ιόνιο Δυνατά” και “Ιόνιος Συμμαχία” – για τη λήψη απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, υπέρ της ένταξης του λιμένα Λευκίμμης στις επιλέξιμες συνδέσεις και αύξησης στα δρομολόγια των λιμένων Κέρκυρας και Λευκίμμης.

Η εισήγηση μετά την συνδιαμόρφωση των τριών παρατάξεων έχει ως εξής:

Ζητάμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να προχωρήσει στη λήψη απόφασης υπέρ της ένταξης και του λιμένα Λευκίμμης στις επιλέξιμες συνδέσεις. Λόγω του ότι τα προστατευτικά μέτρα κατά του Covid – 19 θα παραταθούν για άγνωστο χρονικό διάστημα, ζητάμε από την κυβέρνηση την επανεξέταση των ρυθμίσεων ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια και των δύο λιμένων (Κέρκυρας και Λευκίμμης) για να εξυπηρετηθεί η εφοδιαστική αλυσίδα, αναγκαία αυτή την περίοδο.

Την παραπάνω πρόταση στήριξε και η περιφερειακή παράταξη Α.Ν.Α.Σ.Α η οποία είχε καταθέσει αρχικά την δική της εισήγηση, παρεμφερούς περιεχομένου.

Από το Γραφείο Τύπου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις