Αποκαλύφθηκε το πολιτικάντικο ‘‘παιχνίδι’’ της κας Κράτσα με τα νησιά

Αποκαλύφθηκε το πολιτικάντικο ‘‘παιχνίδι’’ της κας Κράτσα με τα νησιά

06/05/2020

Αποκαλύφθηκε το πολιτικάντικο ‘‘παιχνίδι’’ της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κας Κράτσα όταν, προσπαθώντας να κάμψει τις τοπικές αντιδράσεις που προκαλούνται από τον αντι-περιβαλλοντικό νόμο, υποσχέθηκε “ειδικές εξυπηρετήσεις” σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Στην Ζάκυνθο “προσέφερε” την έδρα της περιφερειακής μονάδας που θα αντικαταστήσει τους καταργηθέντες Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (τον Φορέα του Εθνικού δρυμού Αίνου και το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου), ενώ στην Κεφαλονιά “προσέφερε” την έδρα του νέου περιφερειακού διαβαθμιδικού ΦΟΔΣΑ για τα στερεά απόβλητα.

Η αποκάλυψη αυτού του άθλιου παιχνιδιού που ναρκοθετεί την συνοχή της ΠΙΝ στο χθεσινό (5/5/2020) Περιφερειακό Συμβούλιο, προκάλεσε μέγιστο εκνευρισμό στην κ. Κράτσα που εξετράπη σε φτηνούς χαρακτηρισμούς εναντίον της ΑΝΑΣΑ και του επικεφαλής της.

Καλά ξεμπερδέματα κ. Κράτσα, καθώς, όπως φαίνεται, θα χρειαστεί να τα εξηγήσετε και στους συνοδοιπόρους σας όλα αυτά!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ

ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις