Συνεδριάζει τη Δευτέρα 4 Μαϊου το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου μέσω τηλεδιάσκεψης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

17ης ( ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Παρακαλείσθε, λαμβανομένων υπόψη των οριζόμενων στο υπ΄ αριθμ. 18318/13-03-2020 (ΑΔΑ: 9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-ΙΑΕ) έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών & την αριθ. 40/20930/31-03-2020 (ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ) σχετική ερμηνευτική εγκύκλιο του, όπου περιγράφονται οι διαδικασίες σύγκλησης των συλλογικών οργάνων για την προστασία και αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, όπως συμμετέχετε στην 17η (Κατεπείγουσα) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη (χρήση της τεχνολογίας του epresence -www.epresence.gov.gr), την 4η Μαίου 2020 ημέρα Δευτέρα από ώρα 10:30 –14:00, προκειμένου να συζητηθεί το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

– Κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου την Τρίτη 05 Μαίου διαμαρτυρόμενοι για :

Α) Για την απόσυρση του άρθρου 93 του υπό ψήφιση περιβαλλοντικού νομοσχεδίου που αφορά την διαχείριση των στερεών αποβλήτων της Κεφαλονιάς και Ιθάκης .

Β) Για την απόσυρση του άρθρου 26 που αφορά την κατάργηση του Φορέα Διαχείρισης του Αίνου .

Εισηγητής :

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργοστολίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ –ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις