Χαιρετίζουμε τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Χαιρετίζουμε τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έγιναν σήμερα σε όλη την Ελλάδα από τους αγωνιζόμενους υγειονομικούς, εκπαιδευτικούς, ξενοδοχοϋπαλλήλους και ιδιωτικούς υπαλλήλους. Στις παρούσες συνθήκες, είναι απαραίτητη και ελπιδοφόρα κάθε διεκδικητική ενέργεια και δράση, ακόμα και συμβολική. Είναι αναγκαίο να σπάσουμε το τείχος σιωπής και την απατηλή εικόνα επιτυχίας, ομοψυχίας και συναίνεσης που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση με τη βοήθεια των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης.

Η πανδημία του κορονοϊού είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για την εξαπόλυση νέου γύρου επιθέσεων ενάντια στον κόσμο της εργασίας από το κεφάλαιο, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις. Είναι καθήκον και δικαίωμά μας όχι μόνο να αποκρούσουμε τις επιθέσεις, αλλά και να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών για υγεία, παιδεία, εργασία, προστασία του περιβάλλοντος και των κοινωνικών αγαθών.

Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις