Συμβαίνει τώρα: Χαμός στις Λαϊκές με οικογένεια Ρομά που εγκαταστάθηκε σε δημοτικό κατάστημα-“Βράζουν” οι κάτοικοι με τον Αντιδήμαρχο Σαμούρη

Έκρυθμη είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση στις Λαϊκές κατοικίες του Αργοστολίου καθώς ξαφνικά μία οικογένεια Ρομά βρέθηκε εγκατεστημένη σε κτίριο ιδιοκτησίας του Δήμου το οποίο μάλιστα είναι χαρακτηρισμένο ως κατάστημα (πρώην Παντοπωλείο Απέργη).

Όταν οι κάτοικοι ρώτησαν τα οκτώ άτομα Ρομά με τίνος την άδεια, ποια απόφαση του Δήμου και ποια ακριβώς διαδικασία εισήλθαν στο κτίριο του Δήμου Αργοστολίου, αυτοί τους δήλωσαν ξεκάθαρα ότι “έχουν την άδεια του Αντιδημάρχου Σαμούρη”!!!

Τότε έγινε ο “κακός χαμός”, οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και σε απανωτές κλήσεις προς τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Σαμούρη αυτός αρνήθηκε κάθε συμμετοχή. Οι κάτοικοι θεωρούσαν ότι τους εμπαίζει, τα πνεύματα είχαν οξυνθεί και τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος δεσμεύθηκε ότι μέχρι τις 12 αύριο το μεσημέρι θα έχει απελευθερωθεί η περιουσία του Δήμου Αργοστολίου.

Περίεργη ιστορία και μένει να δούμε την εξέλιξή της.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις