Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για την εορτή του Πάσχα

Ερχόμενοι στις Άγιες Μέρες του Πάσχα, καλούμαστε να στερηθούμε ήθη και έθιμα άμεσα συνδεδεμένα με την θρησκευτική μας ταυτότητα. Ταυτόχρονα όμως καλούμαστε να αποδείξουμε εμπράκτως το κορυφαίο μήνυμα των ημερών, την απομάκρυνση μας από το “εγώ”, την πίστη, την αλληλεγγύη και την αγάπη στον συνάνθρωπο.

Βιώνοντας μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του σύγχρονου κόσμου υγειονομική κρίση, έχουμε κληθεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να Μένουμε Σπίτι.

Είναι το όπλο του καθενός μας απέναντι σε μια απειλή που δεν κάνει διακρίσεις. Είναι ο τρόπος που μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τον πλησίον μας.

Είναι το ευχαριστώ μας, σε όλους αυτούς που παλεύουν για μας.

Ο περιορισμός και η στέρηση καθημερινών συνηθειών, αδιαμφισβήτητα δοκιμάζει τις αντοχές και την υπομονή μας. Η επόμενη μέρα όμως, μας βρίσκει όλους εδώ, υγιείς και πιο δυνατούς.

Μένουμε Σπίτι, σεβόμενοι τους συνανθρώπους μας και κυρίως όλους εκείνους που μάχονται για την προστασία μας, τους ήρωες του συστήματος Υγείας και τους υπηρετούντες στην Πολιτική Προστασία!

Γιορτάζουμε το Πάσχα με την ψυχή και την καρδιά μας!

Σας εύχομαι από καρδιάς Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις