Ευχαριστήρια επιστολή για τις δωρεές στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου-Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Αργοστόλι, 15-04-2020

Την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 είχαμε την τιμή και τη χαρά να παραλάβουμε την δεύτερη παρτίδα από τη δωρεά Γεράσιμου Φωκά, στις εγκαταστάσεις του Νέου Δημοτικού Γηροκομείου, η οποία περιλάμβανε τα εξής:
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ /τμχ
Κομοδίνο νοσηλείας 80
Νοσοκομειακό στρώμα 40
Κλίνη ηλεκτρική 40
Φορείο ανοξείδωτο 2
Η γενναιόδωρη αυτή προσφορά αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο ώστε οι φιλοξενούμενοι μας να έχουν τις ανέσεις που τους αξίζουν και το προσωπικό μας να έχει πρόσβαση σε σύγχρονο και άρτιο εξοπλισμό και να μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στη φροντίδα αυτών των ανθρώπων.
Η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά των συμπατριωτών μας, όμως, είναι συγκινητική και διαρκής. Εκτός της πολύ σπουδαίας δωρεάς του κ. Φωκά, το Δημοτικό Γηροκομείο έγινε αποδέκτης των κάτωθι:
Παραλάβαμε στεγνωτήριο 22kgr αξίας 9.925,00 δολαρίων Αμερικής, ευγενική δωρεά του κ. Τζανετάτου Χαράλαμπου
Η εταιρεία FUNDADOR COMPANIA NAVIERA S.A., συμφερόντων της οικογένειας Βεργωτή, μας κατέθεσε το ποσό των 1.000,00 ευρώ
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αρωγής Ασθενών Κεφαλληνίας και Ιθάκης «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ» μας παρέδωσε είκοσι προσωπίδες προστασίας για το προσωπικό του Ιδρύματος
Η ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, μέσω του Προέδρου της κ. Νικηφόρου Κουλουμπή, πρόσφερε για το πασχαλινό τραπέζι των ηλικιωμένων μας 60kgr αρνί και 12kgr τυρί φέτα
Την Μεγάλη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η τρίτη απολύμανση των χώρων του Ιδρύματος αφιλοκερδώς από τους κκ. Παναγή Τζιβρά και Νικόλαο Καρούσο.
Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, οι δωρεές αυτές αποτελούν δείγματα γενναιόδωρου φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΥΓΕΙΑ προς όλους.

Για το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου
Η Πρόεδρος
Άννα Ζαπάντη
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις