Οδηγίες στους δημότες Σάμης για την καθαριότητα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Στα πλαίσια προστασίας για τον περιορισμό της διάδοσης του Κορονοϊού , η Υπηρεσία Καθαριότητας εργάζεται  με όλες τις δυνάμεις της ώστε οι οικισμοί να είναι καθαροί. Για τον σκοπό αυτό χρειάζεται η συνεργασία και η κατανόηση των δημοτών.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας καλεί τους συνδημότες μας να επιδείξουν ευθύνη στον δύσκολο τομέα αποκομιδής απορριμμάτων.

Οι Δημότες καλούνται:

  • Να σταματήσουν την εναπόθεση προϊόντων κλαδέματος και ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους, στα πεζοδρόμια και δίπλα από τους κάδους απορριμμάτων.

Η οδηγία είναι να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας (τηλ: 2674023446) ώστε το συνεργείο να ενημερώνεται, να παραλαμβάνει και να απομακρύνει εγκαίρως αυτά τα είδη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα της αποκομιδής των συγκεκριμένων αντικειμένων είναι το εξής:

  • ΔΕ Σάμης : Κάθε Τρίτη
  • ΔΕ Πυλάρου : Κάθε Τετάρτη
  • ΔΕ Ερίσου : Κάθε Πέμπτη

Σε περίπτωση που δεν ακολουθηθούν οι οδηγίες λόγω και της έκτακτης συνθήκης, η Υπηρεσία θα αναγκαστεί να επιβάλλει πρόστιμα σύμφωνα με τον Κανονισμό Καθαριότητας.

  • Να τοποθετούνται προσεκτικά και καλά σφραγισμένα τα απορρίμματά τους εντός των κάδων.

Δήμος, εργαζόμενοι και δημότες ως αλυσίδα θα πρέπει να συμβάλλουν στην καθαριότητα και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ευχαριστούμε όλους τους δημότες.

Ο Αντιδήμαρχος

Ρασσιάς Νίκος

Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις