Παράταση υποχρεώσεων πληρωμής για όλους. Να μη χαθούν οι ρυθμίσεις των 120 δόσεων. Δεν υπάρχει ρευστότητα στην αγορά

Παράταση υποχρεώσεων πληρωμής για όλους. Να μη χαθούν οι ρυθμίσεις των 120 δόσεων. Δεν υπάρχει ρευστότητα στην αγορά.

Δεδομένων των συνθηκών και των νέων μέτρων γενικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, θεωρώ υποχρέωσή μου να επανέλθω σ΄ ένα  ιδιαίτερα κομβικό θέμα για τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Ζητάμε άμεσα να ανασταλούν οι πληρωμές βεβαιωμένων οφειλών στις ΔΟΥ και στα ασφαλιστικά ταμεία καθώς και δόσεων ρυθμίσεων για όλες τις επιχειρήσεις, όλους τους επαγγελματίες και όλες τις εταιρείες. Να στηριχθούν όχι μόνο εκείνοι που πλήττονται ή έχει ανασταλεί η λειτουργία τους με βάση δημόσια αρχή ή ΚΑΔ. Σας το έχουμε επισημάνει και με τις από 13/03 και 20/03/2020 επιστολές μας.

Ο μήνας Μάρτιος τελειώνει και δεν υπάρχει ρευστότητα στην αγορά. Δεν είναι εφικτό να πληρώσουν οι επιχειρηματίες και να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Αντιλαμβανόμαστε κάθε προσπάθεια που καταβάλλετε με τα μέτρα στήριξης, η πραγματικότητα είναι όμως ότι όλη η οικονομική δραστηριότητα έχει παγώσει.

Είναι απαραίτητο και αναγκαίο να διατηρηθούν οι ρυθμίσεις των 120 δόσεων, στις οποίες οι περισσότεροι εντάχθηκαν  με δυσκολία και με κόπο διατηρούν. Η μη πληρωμή των ρυθμίσεων για όσο καιρό διαρκούν τα μέτρα περιορισμού να μην συνιστά απώλεια αυτών.  Μεταφέρουμε την παράκληση πολλών επαγγελματιών που δεν έχουν ενταχθεί στη δική σας λίστα στήριξης.

Πεποίθησή μας αποτελεί ότι, οι πληρωμές όλων των βεβαιωμένων οφειλών για όλους τους πολίτες πρέπει να παραταθούν για το διάστημα αυτό. Ευελπιστούμε στις  ενέργειές σας και είμαστε βέβαιοι ότι θα μεριμνήσετε σχετικά.

Με εκτίμηση,

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,

 Σταύρος Σπαθής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις