Δήμος Ληξουρίου: “Μένουμε σπίτι – Φροντίζουμε για εσάς”

Το Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ληξουρίου ενημερώνει ότι από την ημέρα έναρξης της επέκτασης του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” προκειμένου ο Δήμος μας να παρέχει την κάθε δυνατή βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ούτως ώστε να τηρήσουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού , έχει καταγράψει μεγάλη αποδοχή από όλες τις κοινωνικές ομάδες.
Το “Μένουμε σπίτι – Φροντίζουμε για εσάς” την πρώτη εβδομάδα της λειτουργίας του εξυπηρέτησε 86 συμπολίτες μας που μετέφεραν τις ανάγκες τους στα στελέχη του “Βοήθεια στο Σπίτι” και αξιολογήθηκαν ανάλογα.
Ο Δήμος Ληξουρίου στο προσεχές διάστημα θα φροντίσει ώστε το πρόγραμμα να ενισχυθεί και να επεκταθεί και σε άλλες παροχές που έχουν ανάγκη όλοι όσοι πλήττονται από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι.
Συνεχίζουμε να “Μένουμε σπίτι” κι εμείς “Φροντίζουμε για εσάς” !!
Από το γραφείο τύπου του Δήμου ΛηξουρίουΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις