Ανακοίνωση από τον Πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ

Ως υπεύθυνος άνθρωπος οφείλω να επανέλθω στην προηγούμενη δήλωση μου για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους τρεις εργαζόμενους της ΕΔΑΚΙ και να ξεκαθαρίσω στους δημότες ότι δεν είμαστε αντίθετοι με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί και τις παρεπόμενες κυρώσεις που επισύρουν, όπως επίσης ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία.

Το παράπονο μας ήταν ότι δεν μπορούμε ως κοινωνία να διυλίζουμε τον κώνωπα και να καταπίνουμε την κάμηλο. Δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από την πλευρά μας αλλά και από την πλευρά της Αστυνομίας και το θέμα έχει λήξει.

Αυτές τις δύσκολες ημέρες οφείλουμε όλοι να δείχνουμε ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοσυγκράτηση. Ευχόμαστε όλα αυτά να κρατήσουν όσο το δυνατόν λιγότερο και να μας κάνουν πιο δυνατούς.

                                                            Αργύρης Γαβριελάτος

                                                              Πρόεδρος ΕΔΑΚΙ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις