Σε προβληματισμό οι ζωόφιλοι της Κεφαλονιάς: Ενώ άλλοι Δήμοι της Ελλάδας λαμβάνουν έκτακτα μέτρα προστασίας των ζώων, στο νησί μας οι Δήμοι αδιαφορούν!

Ίσως σε κάποιους να φαίνεται δευτερεύον ή “πολυτέλεια”, από την άλλη όμως ο πολιτισμός μας και η κουλτούρα μας έχει πλέον προχωρήσει αρκετά και υπάρχουν πολλοί Δήμοι στην Ελλάδα που έχουν ήδη λάβει έκτακτα μέτρα προστασία των ζώων λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που ζούμε με τον κορονοϊό.

Για παράδειγμα ο Δήμος Τρικκαίων έχει γεμίσει την πόλη με ταΐστρες για τα αδέσποτα τις οποίες τροφοδοτεί καθημερινά ενώ παράλληλα έχει διαθέσει προσωπικό για να βγάζουν βόλτα τα σκυλιά των ηλικιωμένων.

Αντίθετα στο Δήμο Αργοστολίου δεν έχουν μεριμνήσει για κάτι αντίστοιχο είτε γιατί δεν το σκέφτηκαν είτε γιατί το θεωρούν περιττό. Το ίδιο μάλλον συμβαίνει και στους άλλους δύο Δήμους του νησιού μας  (Ληξούρι και Σάμη).

Είναι λοιπόν και αυτό αναγκαίο, δηλαδή οι τρεις Δήμοι του νησιού μας να πάρουν έκτακτα μέτρα προστασίας για τα ζώα και περιμένουμε άμεσα τις σχετικές ανακοινώσεις.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις