Η προσήλωσή μας στο συλλογικό συμφέρον αποδεικνύει ακριβώς την Εθνική μας Ταυτότητα για την οποία είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

O εορτασμός της 25ης Μαρτίου με τον διπλό συμβολισμό είναι για το Έθνος μας ημέρα σταθμός. Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, το χαρμόσυνο προμήνυμα της έλευσης του Χριστού στη Γη αλλά και την απελευθέρωση του Έθνους μας από τα δεσμά του τουρκικού ζυγού.
Είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία του εορτασμού της Εθνικής Επετείου που δεν θα τιμήσουμε την μεγάλη εορτή του Έθνους μας με τον συνήθη τρόπο. Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν μας καθιστά λιγότερο Χριστιανούς ή λιγότερο Έλληνες.

 Το μήνυμα του Χριστιανισμού αλλά και του ένδοξου ΄21 παραμένει στις καρδιές και στις ψυχές όλων των Ελλήνων ηχηρό θυμίζοντας στον καθένα μας, το σθένος και την αυταπάρνηση που έδειξαν οι προγονοί μας αλλά και την υποχρέωση που έχουμε ως σύγχρονοι Έλληνες να διαφυλάξουμε και να υπερασπίσουμε τις δικές μας ελευθερίες.

 Στις δύσκολες αυτές στιγμές για τον κόσμο και την πατρίδα μας καλούμαστε με πλήρη συνειδητοποίηση της ατομικής και συλλογικής μας ευθύνης να τιμήσουμε την Εθνική μας επέτειο διαφυλάσσοντας το πιο πολύτιμο αγαθό της ανθρώπινης ζωής, την ΥΓΕΙΑ!

Η προσήλωσή μας στο συλλογικό συμφέρον αποδεικνύει ακριβώς την καταγωγή μας, αποδεικνύει τον σεβασμό μας στις αξίες και τα ιδανικά που μεταφέρθηκαν από γενιά σε γενιά, αποδεικνύει ακριβώς την Εθνική μας Ταυτότητα για την οποία είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

Χρόνια Πολλά

στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη μας
Χρόνια Πολλά

στην Ελλάδα μας!!!

 Σταύρος Π. Τραυλός
Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις