Η Ομοσπονδία Καταλυμάτων συντάσσεται με την έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη για στέγαση έκτακτου προσωπικού στα Νοσοκομεία

 Τις κρίσιμες αυτές στιγμές που η κοινωνία συντεταγμένα δίνει έναν αγώνα για την αντιμετώπιση αυτής της ¨αόρατης απειλής¨ είναι αποφασιστικής σημασίας να τηρηθούν απαρέγκλιτα  τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για να υπάρχει η βέλτιστη αποτελεσματικότητα.
       Στο χώρο της φιλοξενίας όπου ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους με Κυβερνητική εντολή,  είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται η άσκηση παράλληλης δραστηριότητας και η συνέχιση λειτουργίας κατοικιών βραχυχρόνιας μίσθωσης.
      Η Ομοσπονδία μας καλεί την πολιτεία και κάθε αρμόδιο να παρέμβει έστω και την ύστατη στιγμή για την θέσπιση κανόνων και την άμεση λήψη μέτρων της ασύδοτης λειτουργίας τους.
      Αφήνουμε στη κρίση των συμπολιτών μας όλους αυτούς τους άφρονες που με την αντικοινωνική συμπεριφορά τους στο βωμό του πρόσκαιρου κέρδους βάζουν σε κίνδυνο την υγεία όλων μας και στη κορύφωση της πανδημίας διαθέτουν τα σπίτια  τους σε κατοίκους εξωτερικού.
       Συντασσόμεθα με την έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη προσκαλώντας τα μέλη μας να συνδράμουν και να προσφέρουν στέγαση στο ΈΚΤΑΚΤΟ προσωπικό που ζητείται για τη στελέχωση των νοσοκομείων μας σε Αργοστόλι και Ληξούρι.
       Η προσφορά και η αλληλεγγύη τις δύσκολες τούτες ώρες είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας.
Δημήτρης Ατσάρος
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις