Απογραφή στρατεύσιμων κλάσης 2023 (Γεννηθέντες το έτος 2002)

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2023

(Γεννηθέντες το έτος 2002)

 

               ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ απογραφής 31 Μαρτίου 2020

 

Ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διάδοσης της λοιμωξης covid-19, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας:

https://www.stratologia.gr/el/content/katathesi-deltioy-apografis

     Επισημαίνουμε ότι:

 Εάν και εφόσον είναι αδύνατη η κατάθεση από τον ενδιαφερόμενο του Δελτίου απογραφής, μέσω της παραπάνω ηλεκτρονικής διεύθυνσης, οφείλει   να προσέλθει αυτοπροσώπως σε οποιοδήποτε Κ.Ε.Π του δήμου μας, προκειμένου να απογραφεί, κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.

  Οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται να φέρουν μαζί τους  αστυνομική  ταυτότητα ή Ελληνικό διαβατήριο και φωτοτυπία αυτών. Επίσης βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια Δ.Ο.Υ όσοι δεν έχουν πρέπει να εκδώσουν από την εφορία), και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (Email).

 Όσοι έχουν  σοβαρά προβλήματα υγείας, υποβάλλουν και ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις, από τις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.

Επισημαίνουμε ότι όσοι δεν απογραφούν έως 31 Μαρτίου 2020 ή απογραφούν εκπρόθεσμα ή θα δηλώσουν ανακριβή στοιχεία, θα υπέχουν  τις διοικητικές κυρώσεις της πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις