Αναβάλλονται τα μαθήματα του Σκακιστικού Συλλόγου Κεφαλονιάς

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ                               11/3/2020

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σκακιστικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, έπειτα από έκτακτη συνεδρίασή του, σεβόμενη και ακολουθώντας τις οδηγίες που ανακοινώθηκαν από την πολιτεία για προστασία από τον Κορονοϊό, αναστέλλει την παράδοση των μαθημάτων σε παιδιά και μέλη του συλλόγου μέχρι νεωτέρας αποφάσεως.

Προτείνουμε και συμβουλεύουμε κυρίως τα παιδιά, επειδή και ο χρόνος επανεκκίνησης   των μαθημάτων είναι προς το παρών άγνωστος, αλλά για να μην χαθεί η επαφή με το άθλημα, να εγγραφούν σε ασφαλείς διαδικτυακές  ιστοσελίδες με θέμα το Σκάκι. Εκεί θα μπορούν να ενημερώνονται, να λύνουν ασκήσεις, αλλά και να παίζουν. Ενδεικτικά παγκόσμιες και δωρεάν αξιόπιστες ιστοσελίδες είναι : www.chess,com  και www.lichess.org  Για οποιοδήποτε θέμα, απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, στο τηλ. 6944267405, καθώς να ενημερώνεστε από το site του συλλόγου (www.sskef.blogspot.com) αλλά και την σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/sskefalonias )

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και αισιοδοξία !

Εκ του Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις