Ο Κώστας Ευαγγελάτος στο Μονοπάτι Της Εκεχειρίας

Ο εικαστικός, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος θα συμμετέχει με το έργο του “Αθλητής Σταδίου Παίδων” στην μεγάλη ομαδική εικαστική έκθεση, αφιέρωμα στην Ολυμπιακή Αξία του “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”, που έχει οργανώσει η Επιτροπή Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020 στο Συνεδριακό Κέντρο Ολυμπίας ΣΠΑΠ / SPAP Olympia Conference and Exhibition Centre, με την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Αννίτας Πατσουράκη. 

Η έκθεση στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΉΛΙΔΑ- ΟΛΥΜΠΙΑ: Το Μονοπάτι Της Εκεχειρίας, Γέφυρα του αρχαίου με το σύγχρονο, θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, ώρα 7μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι και τις 12 Μαρτίου 2020.
Μετά την ολοκλήρωση της στην Ολυμπία, η έκθεση θα παρουσιαστεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στα πλαίσια επίσημης Ημερίδας, στις 19 Μαρτίου 2020.
Είσοδος ελεύθερη.
———————————————————————————————
 Καλό και αισιόδοξο Μάρτιο!!
     Κώστας Ευαγγελάτος- Art Studio EST-La ChambreΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις