Νέες επιτυχίες για τα κορίτσια του ΑΓΣ Επτανήσων

Νέες επιτυχίες για τις αθλήτριες του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ στο διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Kalamata Cup που διεξήχθη από 21-23/02/2020 στην όμορφη Καλαμάτα.
Στα τουρνουά συμμετείχαν συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 420 αθλήτριες από 4 χώρες.
Οι αθλήτριες του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ είχαν στο σύνολό τους πολύ καλές εμφανίσεις αν και οι αθλήτριες Αγγελική Ποδηματά και Μαριλένα Τριάντου είχαν κάποια μικροπροβλήματα από τραυματισμό και ίωση.
Στην κατηγορία Pre-juniors 2008-2009,στην οποία συμμετείχαν 70 αθλήτριες, οι αθλήτριες Χριστίνα Κατσαμπίρη, Θεοφανία Τάψα και Αγγελική Ποδηματά κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

Χριστίνα Κατσαμπίρη
4η θέση στην μπάλα
5η στο σύνθετο ατομικό (2008)
9η στο στεφάνι

Θεοφανία Τάψα
6η θέση στις κορίνες
7η θέση στο σύνθετο ατομικό (2009)
15η θέση στο στεφάνι

Αγγελική Ποδηματά
15η στο σχοινάκι
18η στο σύνθετο ατομικό (2008)
24η στο στεφάνι

Στην κατηγορία Juniors 2006-2007, στην οποία συμμετείχαν 90 αθλήτριες ,οι αθλήτριες Μαριέτα Τοπολλάι και Μαριλένα Τριάντου κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

Μαριέτα Τοπολλάι

4η θέση στο σύνθετο ατομικό (2006)

5η θέση στο σχοινάκι

5η θέση στην κορδέλα

7η θέση στις κορίνες

Μαριλένα Τριάντου

9η θέση στο σύνθετο ατομικό (2007)

24η θέση στο σχοινάκι

27η θέση στις κορίνες

28η θέση στην μπάλα

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την προσπάθειά τους, στην αρχιπροπονήτρια του συλλόγου Μποζένα Μπαρτκόβσκα για την καταπληκτική δουλειά που κάνει,τη βοηθό προπονήτριας Ευαγγελία Στραβάκου που είναι πάντα εκεί για ότι χρειαστεί, τη Γραμματέα του συλλόγου Ελένη Δαρδαμάνη που προσπαθεί να βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα και σε όλο το επιτελείο του συλλόγου που στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Εκ του ΔΣΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις