Εργαστήρι: Καρναβαλικά Καπέλα

Εργαστήρι: Καρναβαλικά Καπέλα
Πραγματοποιήθηκε χθες με τη συμμετοχή πολλών μικρών καρναβαλιστών η κατασκευή καρναβαλικού καπέλου στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου . Ήταν μια όμορφη εκδήλωση της Οργανωτικής Καρναβαλικής Επιτροπής του Δήμου Ληξουρίου με σκοπό να δώσει χαρά στους μικρούς μας φίλους , να τους διδάξει ότι στο παρελθόν όλα ήταν αυτοσχέδια και φτιάχνονταν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και να τους προετοιμάσει για τις μεγαλύτερες Καρναβαλικές εκδηλώσεις που έρχονται.
Τα μικρά παιδιά κόλλησαν διακοσμητικά, πολύχρωμες φούντες, κορδέλες και κομφετί , χόρεψαν και γέλασαν με την ψυχή τους .
Σήμερα Τετάρτη 19/2/20 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
Στις 4:00 μμ στο Κοινοτικό κατάστημα του Σκινέα καθώς και στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου “Κουνόπετρα” θα πραγματοποιηθούν Αποκριάτικα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια.
Την ίδια ώρα 4:00 μμ στην αίθουσα του Δημαρχείου θα δοθούν τα έντυπα και οι οδηγίες για το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.
Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου
00Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις