Ανοιχτό κάλεσμα για δημιουργία αφίσας για το Traverso Festival 2020

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΦΙΣΑΣ

Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλλει προτάσεις για την αφίσα του Traverso Festival 2020, του 5ου συνεχόμενου φεστιβάλ που γίνεται στην Λακήθρα Κεφαλονιάς κάθε Ιούλιο. Σε πρώτο στάδιο δεν απαιτούνται συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, αρκεί δηλαδή να μας στείλετε ένα σχέδιο της εικαστικής ιδέας σας. Εντούτοις, σε περίπτωση ολοκληρωμένων έργων, σημαντικό είναι να λάβετε υπόψιν τις τεχνικές γραφιστικές προδιαγραφές μιας αφίσας που θέτουν ορισμένους περιορισμούς σε εικαστικά έργα.

Οι έννοιες που σημαντικό είναι να προβάλλονται είναι η αυτο-οργάνωση, η συλλογικότητα, η συμμετοχικότητα, η διαδραστικότητα, η πολυπολιτισμικότητα, η αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων, η εγγύτητα του ανθρώπου και της φύσης, καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος από ανθρωπογενείς παράγοντες (π.χ. επικείμενες εξορύξεις πετρελαίου). Επισημαίνουμε ακόμα ότι το φεστιβάλ έχει κατά κύριο λόγο μουσικό χαρακτήρα, συνεπώς η έμφαση σε αυτό είναι ευπρόσδεκτη.

Μπορείτε να στέλνετε τα έργα σας ως τις 31 Μαρτίου 2020 στο email Καθένας μπορεί να συμμετέχει με παραπάνω από μία προτάσεις. Στην περίπτωση που η πρότασή σας επιλεγεί, η αφίσα θα φέρει το όνομα του δημιουργού και το όνομά σας θα περιλαμβάνεται στους συντελεστές του φεστιβάλ, εφόσον βέβαια το επιθυμείτε.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προηγούμενα φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.e-traverso.gr

Περιμένουμε με χαρά τις προτάσεις σας!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις