Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Σπυριδούλα Καρύδη

 

Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Σπυριδούλα Καρύδη. Μας έκανε ξανά υπερήφανους κατακτώντας για δεύτερη φορά το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του τριπλούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Αποδεικνύοντας, ότι η προσπάθεια και η προσήλωση στους στόχους οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα παρόλες τις αντιξοότητες και τις σοβαρότατες ελλείψεις στις αθλητικές υποδομές του νησιού μας.

Αποδεικνύοντας ότι το ταλέντο, το αγωνιστικό ήθος, η αποφασιστικότητα, η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η αποφασιστικότητα ανταμείβονται.

Η αισιοδοξία, η τόλμη και το πείσμα της Σπυριδούλας, αποτελεί για εμάς τον οδηγό στην προσπάθεια που καταβάλουμε για να οικοδομήσουμε ένα σύστημα όπου η πρόσβαση στην άθληση για όλους και για όλες θα αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα και, ταυτόχρονα, τον τελικό σκοπό.

Θερμά συγχαρητήρια τέλος στον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη, στον σύλλογό της και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της.

Από το Γραφείο Τύπου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις