Ο ΚΑΟ θα φιλοξενήσει την ομάδα KK Torlak Βελιγραδίου

O Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 με χαρά ανακοινώνει πως θα φιλοξενήσει στο νησί μας για το διάστημα 08/02 με 15/02 την ομάδα της KK Torlak Βελιγραδίου σε συνέχεια της συνεργασίας των 2 συλλόγων.
Η φιλοξενία που έτυχε ο σύλλογος μας στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας του παιδικού τμήματος, από τα μέλη της KK Torlak και από το συμβούλιο του δήμου Vosdovac, ήταν απερίγραπτη και ευελπιστούμε από μέρους μας να την ανταποδώσουμε στο έπακρο.
Η επικοινωνία μεταξύ των 2 συλλόγων είναι συνεχής και οι στόχοι της επίσκεψης είναι η διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών, η ανταλλαγή προπονητικών μεθόδων και η ακόμα καλύτερη και βαθύτερη συνεργασία.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας η αποστολή της KK Torlak θα πραγματοποιεί διπλές προπονήσεις και θα υπάρξει επίσημο φιλικό παιχνίδι των τμημάτων υποδομής κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί και μια βράβευση με τεράστια ιστορική σημασία για τον σύλλογό μας, που θα συγκινήσει πολλούς…
Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν διάφορα μέρη του νησιού μας ώστε να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας καθώς και τα παραδοσιακά μας προϊόντα.
Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την πορεία της προετοιμάσιας της ΚΚ Torlak και για τις καθημερινές τους εντυπώσεις καθώς και για τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα.
Εκ του ΔΣΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις