Το Αργοστολιώτικο Καρναβάλι 2020 αναζητά βασίλισσα!!!

Το Αργοστολιώτικο Καρναβάλι 2020 αναζητά βασίλισσα!!!

 Το Αργοστολιώτικο καρναβάλι, προκειμένου να επιλέξει τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2020, καλεί όσες ενδιαφέρονται να δηλώσουν την συμμετοχή τους καταθέτοντας βιογραφικό και φωτογραφίες από την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 έως και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020.

 Η Βασίλισσα του καρναβαλιού θα λαμπρύνει με την παρουσία της τις 3 καρναβαλικές παρελάσεις, Λειβαθούς, Πόρου και Αργοστολίου, την νυχτερινή παρέλαση στο Αργοστόλι, καθώς και το παιδικό Πάρτυ του Δήμου.

Η στέψη θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

       Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Συμπλήρωση σχετικής αίτησης ενδιαφέροντος
  2. Σύντομο βιογραφικό
  3. Μια πρόσφατη φωτογραφία

Πληροφορίες & Αιτήσεις: κα Μουστάκη, στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. (πλαϊνή είσοδος του Θεάτρου Αργοστολίου «ο Κέφαλος») και στο τηλ. 26710.25600, Δευτέρα – Παρασκευή 8.30 – 14.30, e-mail: .

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ

Ο Πρόεδρος

Σπύρος Α. Πεφάνης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις