Δεν πέρασε ο Κανονισμός Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Αργοστολίου-Είναι κανονιστική πράξη και ήθελε 14 ψήφους

Δεν μπόρεσε τελικά ο Σπύρος Σαμούρης να επιβληθεί στο δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου ως προς το θέμα των Κοινοχρήστων Χώρων.

Η εισήγηση για τον Κανονισμό Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Αργοστολίου έλαβε 12 ψήφους (υπέρ ψήφισε η παράταξη Μιχαλάτου, ο Παναγής Βανδώρος και οι Γαβριελάτος και Σπύρος Πεφάνης), εναντίον της πρότασης της δημοτικής αρχής ψήφισε η παράταξη του Παρίση, η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Μάκης Φόρτες οπότε το “κατά” της εισήγησης έλαβε 10 ψήφους συνολικά ενώ η παράταξη “Κεφαλονιά, νησί για όλους” ψήφισε παρών.

Δεδομένου ότι πρόκειται για κανονιστική πράξηα που απαιτεί την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου δηλαδή 14 ψήφους η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου απέτυχε να εξασφαλίσει την κατά νόμο πλειοψηφία και ως εκ τούτου το θέμα απορρίπτεται.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις