Η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος Λουκίλα Καρέρ Πλέσσα στις “Ανοιχτές Σελίδες”

Η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος κα Λουκίλα Καρέρ Πλέσσα μιλάει στον δημοσιογράφο Αχιλλέα Παπαδιονυσίου και την εκπομπή του Αχελώου “Ανοιχτές Σελίδες” για την ασχολία της ως ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος.

Τι είναι δημιουργία και τι αποτελεί για τον Δημιουργικό άνθρωπο. Ποιο το μυστικό της ευτυχίας. Ποιους στόχους είχε όταν ξεκίνησε. Τι λατρεύει στην ζωή της. Για τον πρώην Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ευάγγελο Κεκάτο και τον γιό του τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτο, για τον οικογένειά της και άλλα πολλά.

Ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας κ Ηλίας Τουμασάτος διαβάζει δελτίο τύπου για την παρουσίαση του βιβλίου της κα Ευρυδίκης Ντούκα Λειβαδά Στους θρόνους της Αποκάλυψης» 7 Οκτωβρίου 1571, Ναυμαχία της Ναυπάκτου «…κι εδόθη ο πόλεμος ο θαυμαστός και ο μέγας» Που Παρουσιάσθηκε στις 9 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις