Η Ένωση Υπερίων κόβει την πίτα της την Τρίτη 14 Ιανουαρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κ.Δ.Η.Φ.,σας προσκαλούν την Τρίτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 π.μ.στο χώρο της Ένωσής μας στο Λογγό Ληξουρίου,στηνκοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Θα είναι για εμάς ιδιαίτερη χαρά, η παρουσία όλων των Α.μεΑ. και φίλων της Ένωσής μας, των Γονέων – Κηδεμόνων – Δικαστικών συμπαραστατών τους και των εθελοντών και χορηγών μας.

Σας περιμένουμε για ένα ευχάριστο πρωινό ανταλλαγής ευχών, απολαμβάνοντας παράλληλα τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τους ωφελούμενους του Κ.Δ.Η.Φ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»,σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές τους και με τη συνοδεία του μαέστρου κ. Σπύρου Θεοτοκάτου.

Την κοπή της πίτας μας, θα τιμήσουν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι της Εκκλησίας καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών του Δήμου και της Περιφέρειας.

Με εκτίμηση,

η Πρόεδρος και Υπεύθυνη Έργου, 

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις