Εκ μέρους του Δήμου Σάμης, σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το Νέο Ετος 2020!

Δήμος Σάμης

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Εκ μέρους του Δήμου Σάμης, σας εύχομαι ολόψυχα

Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το Νέο Ετος 2020!

Κλείνει μια χρονιά γεμάτη όνειρα και προσδοκίες! Μια χρονιά, “γέννημα” της οποίας υπήρξε και ο Δήμος μας, ως επιστέγασμα της θέλησης για ένα Δήμο πιο κοντά στις ανάγκες και στα προβλήματά των πολιτών του, για δημιουργία και πρόοδο!

Στην προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει, με μικρά αλλά ορατά αποτελέσματα στην καθημερινότητα των πολιτών του, ο Δήμος μας σας χρειάζεται όλους, συμμέτοχους και αρωγούς του!

Χρονιά Καλά, Συνδημότισσες και Συνδημότες! Υγεία και Χαρά σε σας και στις οικογένειές σας!

Εγκάρδιες ευχές στους Υπαλλήλους του Δήμου και τις οικογένειες τους με πολλές ευχαριστίες για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν προκειμένου να οργανωθεί σωστά και να λειτουργήσει αποδοτικά ο Δήμος μας!

Ο Δήμαρχος

Μάκης Μονιάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις