Με πολύ μεγάλη επιτυχία η γιορτή του Α.Ο. Ηρακλή

ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ Μ”ΑΝΑΒΕΙς

Ευχαριστούμε  πολύ τον Δήμαρχο Μιχαλατο Θεόφιλο για την προσφορά του τις δυο τηλεοράσεις για την λαχειοφόρο και όλους όσους παραβρέθηκαν στην γιορτή και στήριξαν την ομάδα.!

Φυσικά ευχαριστούμε επίσης  τον Κώστα Ρασσια για την παροχή της αίθουσας, για την καταπληκτική ορχήστρα που έδωσε πολύ κέφι, και φυσικά  για  τα τρία του δώρα , προσφορά που έκανε στην ομάδα για να κληρωθούν την Λαχειοφόρο!
(συσκευή ποδομασάζ, Αξεσουαρ, και μια ζυγαριά ακριβείας,, ιδανική για τώρα τις γιορτές να τσεκάρουμε τα κιλά μας!)
Αξιοσημείωτη,, και η παρουσία ,, και τον ευχαριστούμε πολύ,, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή
της ομάδας μας  Λιβέρη Σπύρου, που ήρθε  επίτηδες από την Ζάκυνθο,, και μας τίμησε με την παρουσία του!
Στόχος  της ομάδας ήταν και θα είναι , η συμμετοχή όσων περισσοτέρων εφήβων γίνεται, ώστε να δίνεται στην νεολαία της ευρύτερης περιοχής η δυνατότητα για αθλητισμό,, και φέτος ο Ηρακλής τους δίνει και το κίνητρο, διότι με την παρουσία του προπονητή Σπυραγγελου Τζωρτζατου, σε συνδυασμό και την επιστροφή παλιών παικτών ,, η ομάδα έχει γίνει “ΟΜΑΔΑ” ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ  ΧΕΙΜΩΝΑ,, Αήττητη, και με την καλύτερη φέτος επίθεση στην Β κατηγορία.
Πολύ καλή και η παρουσία της στο κύπελο,, που συναγωνίστηκε  ομάδες Α κατηγορίας, και έναν παίκτη που ,,για άλλη μια χρονιά μας δείχνει το πόσο δεινός σκόρερ  είναι!!
Μιλάμε για τον Κυριάκο Σταβερη,, τον εκτελεστή του Ηρακλή,, που δυστυχώς στο πολύ δυνατό ντέρμπι με την Ερυσσο χτύπησε,, και  θα χάσει περίπου τους δυο επόμενους μήνες!
Του ευχόμαστε περαστικά,, και γρήγορη επάνοδο  , στην ομάδα!
Μελλοντικές δράσεις ,,θα είναι η κοπή πίτας ,, και ελπίζουμε και κάποια στιγμή και σε κάποιο αγώνα παλαιμάχων,, ελπίζουμε  σε γήπεδο εντός περιοχής μας!!
Καλοκαίρι λήγει και η θητεία του Δ.Σ,, και επειδή στόχος μας είναι και να ανεβούμε και κατηγορία επιβάλλεται να βρεθούν ακόμη κάποια άτομα που αγαπούν το ποδόσφαιρο ώστε να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ,, να υπάρχει αυτή η ιστορική ομάδα,, ειδικά τώρα που κινδυνεύει να μείνει και χωρίς γήπεδο!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις