Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου για 7η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά Αλληλεγγύης “Φώτης Τσιλιμιδός”

Ο Κεφαλληνιακός Α.Ο. 2013 διοργανώνει το Σάββατο 21/12 για 7η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά αλληλεγγύης ‘’Φώτης Τσιλιμιδός’’! Ένα τουρνουά που έγινε θεσμός για τις γιορτές των Χριστουγέννων στο νησί μας και που όπως πάντα σκοπός του είναι να διασκεδάσουμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συνεισφέροντας με τρόφιμα ώστε να τους κάνουμε να αισθανθούν λίγο καλύτερα αυτές τις άγιες μέρες.

Φέτος θα έχουμε τη χαρά το τουρνουά να ξεκινήσει με ένα φιλικό αγώνα του τμήματος Mini του συλλόγου μας απέναντι στο αντίστοιχο τμήμα του συντοπίτη ΑΣΚ.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!!! * κόστος αγοράς t-shirt αγώνων 5,00 € * κόστος συμμετοχής στο διαγωνισμό τρίποντων 5,00 €

Για 3η χρονιά ενσωματώνουμε στο πρόγραμμα του τουρνουά τον διαγωνισμό τριπόντων.
Οι διαγωνιζόμενοι στην προκριματική φάση έχουν στη διάθεση τους 40 δευτερόλεπτα να σουτάρουν από 3 θέσεις οι οποίες θα έχουν από 5 μπάλες η κάθε μία. Η 5η μπάλα (πολύχρωμη) μετράει για 2 πόντους.
Οι 5 πιο εύστοχοι προκρίνονται στην τελική φάση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας προκρίνεται ο διαγωνιζόμενος που θα έχει βάλει τις περισσότερες πολύχρωμες μπάλες.
Στην τελική οι θέσεις γίνονται από 5 και ο χρόνος αυξάνεται στα 60 δευτερόλεπτα.

Ο διαγωνισμός τριπόντων από την πρώτη χρονιά που μπήκε στο πρόγραμμα τράβηξε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων και ακόμα μεγαλύτερων…

Νιώθετε το χέρι σας “ζεστό “;;;
Πιστεύετε στον “καρπό” σας;;;
Βλέπετε το καλάθι σαν “βαρέλι’’;;;
21/12 σας περιμένουμε!!!
Στον νικητή θα δοθεί συμβολικό χρηματικό έπαθλο, προσφορά της οικογένειας του Γεράσιμου Τσιλιμιδού και της μητέρας του κ. Καλλέργας Τσιλιμιδού.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις