Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου η μεγάλη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/12/10 , ΣΤΙΣ 20:30 Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη συναυλία του αγαπημένου μας μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου , που θα γίνει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου , στις 8:30 μμ , στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου .

Τα παιδιά της  Παιδικής Χορωδίας Αργοστολίου θα  «ζωγραφίσουν στον τοίχο» του Γιώργου Χατζηνάσιου , η Ανδρική Χορωδία με την Μαντολινάτα της , θα αποδώσει τρυφερά ερωτικά τραγούδια του και μετά , οι ερμηνευτές Αγάθη Κοσκινά και Σπύρος Κλείσσας  , θα μας ταξιδέψουν στον όμορφο κόσμο των τραγουδιών του συνθέτη .

Σε όλη την συναυλία θα παίζει πιάνο ο ίδιος ο συνθέτης .

Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια θαυμάσια γιορτινή συναυλία και οι συμπατριώτες μας θα γεμίσουν ασφυκτικά το θέατρο.

Οι προσκλήσεις κοντεύουν να εξαντληθούν και παρακαλούμε τους φίλους μας να τις πάρουν και να σπεύσουν στα γραφεία του θεάτρου να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους , που είναι αριθμημένες.

Το ΔΣ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις