Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου η εκδήλωση του Π.Σ. Αγκώνα “Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν”

Εκ μέρους του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκώνα

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου , και ώρα 20.00 σε μία ψυχαγωγική εκδήλωση αλλιώτική από τις άλλες με τίτλο «ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ»

 

 Παραμονή Χριστουγέννων κι ενώ ο χειμώνας δειλά δειλά καλωσορίζει την άφιξη του νέου χρόνου, εμείς πρωτοπορούμε, μιλώντας για την θάλασσα και τα νησιά, τους ψαράδες και τους βαρκάρηδες….

Μιλούμε με εικόνα και ήχο για αυτά τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν διαχρονικά , για τους δικούς μας ανθρώπους που μας ταξιδεύουν μεταφορικά και κυριολεκτικά, σε μία ιδιαίτερη αντίθεση με την εποχή και το κλίμα των ημερών.

Μετά από το περσινό αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο και στη συγχωριανή μας και εξαιρετική ηθοποιό Μαριάννα Τουμάσατου, φέτος επανερχόμαστε με χορό, τραγούδι, πολύ χιούμορ και μπόλικη Θηνιάτικη τρέλα σε μια προσπάθεια να μεταφέρουμε ευθυμία και χαρά σε όσους μας παρακολουθήσουν.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσετε και να γελάσετε, με…. εμάς και μαζί μας.

 

Είσοδος ελεύθερη.

Συμμετέχουν : Πολιτιστικός Συλλογος Ληξουρίου Χωροπούλα, Εργαστήρι Χορού Pirouette.

Πλαισιώνουν μουσικά: Γαλανός Γεράσιμος (τραγούδι). Πεφάνης Λαμπρογιάννης (βιολί), Σιμωτάς Γαβρίλης (κιθάρα)

Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκώνα-ΚΕΔΗΚΕ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις