Χριστουγεννιάτικο παζάρι για καλό σκοπό!

Μια μικρή γεύση από το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι που διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά για καλό σκοπό!!
Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην αγορά απαραίτητων αναλώσιμων υλικών και εξοπλισμού για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.
Στο παζάρι μας θα βρείτε εκπληκτικά ντόπια προϊόντα από τα νησιά μας, είδη δώρων, βιβλία, κρασιά, καλλυντικά και χριστουγεννιάτικα δώρα, ευγενώς προσφερθέντα από συμπατριώτες επαγγελματίες του νησιού μας, αλλά και φίλους, ευγενείς χορηγούς.
Σας περιμένουμε και αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου (1ος όροφος, Γρ. Λαμπράκη 144, Πειραιάς).Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις