Με λαμπρότητα έγινε το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού στο Πόρο!

Με λαμπρότητα έγινε το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού στο Πόρο!
Με λαμπρότητα και ανταλλαγή θερμών ευχών και με την παρουσία σημαντικών επισήμων, αρκετού κόσμου που αψήφισε τους δυνατούς ανέμους που επικρατούσαν στο πρώτο Λιμάνι της Κεφαλονιάς μας το Πόρο και της Φιλαρμονικής Ελειού Πρόννων πραγματοποιήθηκαν φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού!
Την εκδήλωση στο Πόρο τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης, ο Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος, ο πολιτευτής  Αριστοτέλης Μπατιστάτος, ο τέως Πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Πετράτος και ο πρώην Νομάρχης Μάκης Μεταξάς.
Για τους παρευρισκόμενους έπαιξε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, δίνοντας ψυχή και χρώμα στην εκδήλωση, η Φιλαρμονική του Δήμου δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο Καράβι στην κεντρική Πλατεία του Πόρου η οποία έχει στολιστεί όλη με ξεχωριστούς εορταστικούς φωτισμούς!
Σπύρος Καγκάδης
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10220509425502954&id=1152243956Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις