Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου: Καλλιτεχνικό – επετειακό ημερολόγιο για το 2020

Ένα καλλιτεχνικό – επετειακό ημερολόγιο για το 2020, 40 χρόνια από την ίδρυση της ,με έργα του Κώστα Ευαγγελάτου , έφτιαξε με πολύ μεράκι η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου. Το ημερολόγιο ήδη κυκλοφορεί, με την ελπίδα ότι θα στολίσει πολλά Κεφαλονίτικα , και όχι μόνο , σπίτια .
Ο σύλλογος θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τον μεγάλο μας καλλιτέχνη για την αφιλοκερδή προσφορά των έργων του για το ημερολόγιο , αλλά και τον Διονύση Ζαπάντη , για την τέλεια καλλιτεχνική δουλειά του στην δημιουργία του όμορφου αυτού ημερολογίου , που θα αποτελέσει στολίδι στα σπίτια μας !
Το ημερολόγιο περιλαμβάνει 14 έργα του Κώστα Ευαγγελάτου , και σημειώματα του καλλιτέχνη και του ΔΣ. της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου . Ενα πολύ καλαίσθητο ημερολόγιο , που μπορεί να αποτελέσει ένα όμορφο Κεφαλονίτικο δώρο για τις Γιορτές.
Το ΔΣ.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις