Όχι στην ερήμωση των αστυνομικών υπηρεσιών Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιας & Ιθάκης Δελτίο Τύπου Σε υπηρεσιακά αδιέξοδα οδηγούνται οι αστυνομικές υπηρεσίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης μετά την ακατάσχετη υπηρεσιακή διαρροή αστυνομικών δυνάμεων από τις τοπικές υπηρεσίες προς το Αιγαίο ,την Κρήτη , την Θεσσαλονίκη κ.α.

Μια αστυνομική διεύθυνση όπως της Κεφαλονιας με μεγάλα ποσοστά σε κενές οργανικές θέσεις, με δεκάδες μόνιμα κωλυόμενος αστυνομικούς και με την παρούσα δύναμη να αγγίζει το 50% είναι αδιανόητο να συμμετέχει με δεκάδες αστυνομικούς στην ενίσχυση ´άλλων διευθύνσεων .

Η ηγεσία πρέπει να το αντιληφθεί το μείζον αυτό θέμα που έχει προκύψει τους τελευταίους μήνες και ραγδαία αυξάνεται , άμεσα να το σταματήσει και να επαναφέρει τους αστυνομικούς στις αρχικές τους υπηρεσίες στις διευθύνσεις δηλαδή με τα μεγάλα κενά οργανικών θέσεων όπως της κεφαλονιας. Ο κίνδυνος της «έκθεσης» είναι προ των πυλών. Εμείς κρούουμε τον κώδωνα.

Αργοστόλι 11/12/2019

Ο πρόεδρος Γρηγοροπουλος Κωνσταντίνος

O Γεν Γραμματέας Πασχάκης Δημήτριος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις