Ο Δήμος Σάμης, εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην ακτοπλοϊκή εταιρία Levante Ferries

Ο Δήμος Σάμης, εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην ακτοπλοϊκή εταιρία Levante Ferries, καθώς κέρδισε το βραβείο της καλύτερης επιβατικής ακτοπλοϊκής εταιρίας από τα Greek Shipping Awards.

Τα “Shipping Awards” αποδίδονται κάθε χρόνο σε πέντε χώρες του πλανήτη που πρωταγωνιστούν στη Ναυτιλία και με τα οποία βραβεύονται οι καλύτερες Ναυτιλιακές επιχειρήσεις και προσωπικότητες του κλάδου. Γνωρίζοντας πως τα κριτήρια για τα εν λόγω βραβεία είναι πολύ αυστηρά, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό και προσωπικά στον πρόεδρο της Levante Ferries, κ. Γιώργο Θεοδόση.

Θεωρούμε σημαντική την παρουσία της εταιρίας στο λιμάνι της Σάμης και δηλώνουμε την αναγκαιότητα συνεργασίας για οτιδήποτε χρειαστεί και σχετίζεται με τη εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου μας και γενικότερα του νησιού μας.

Ο Αντιδήμαρχος

Γεράσιμος Ποδαράς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις