Κινητοποίηση για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο

Ληξούρι 8/12/19

Επανερχόμενοι στο θέμα της αυριανής κινητοποίησης για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο, ώρα 11:00 πμ στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου , μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καλούμε:
α) τους συλλόγους διδασκόντων , τα μαθητικά συμβούλια , τους συλλόγους γονέων και τις διευθύνσεις των σχολείων να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
β) όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες , τους καταστηματάρχες και τον εμπορικό σύλλογο την ώρα της διαμαρτυρίας να κλείσουν τα γραφεία και τα καταστήματα και να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.
γ) ενημερώνουμε ότι: ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός “Στέλλα Κουρούκλη” θα παραμείνει κλειστός.
δ) όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές και καλούμε τους εργαζομένους να συμμετέχουν κι αυτοί μαζικά.
ε) η Κοινοπραξία φέρυ μποτ Ληξούρι – Αργοστόλι θα μεταφέρει δωρεάν τον κόσμο που θα συμμετέχει στην πορεία διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς με το φέρυ των 12:00 και ταυτόχρονα συμμετέχοντας στην κινητοποίηση θα σταματήσει τα δρομολόγιά της μέχρι τις 13:00 μμ.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες για το μέλλον του Νοσοκομείου μας και απαιτείται παλλαϊκή συμμετοχή!!!
 
Αύριο το Ληξούρι πρέπει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αγώνα!!! 
 
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου ΛηξουρίουΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις