Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει-Επίσκεψη σε Κεραμειές και Νύφι

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Σήμερα 25 Νοεμβρίου και ημέρα Δευτέρα, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα στις Κεραμειές ΔΕ Λειβαθούς όπου συνομίλησε με τους  υπαλλήλους του Δήμου.

Στη συζήτηση  ο Δήμαρχος και οι υπάλληλοι αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και την εύρυθμη λειτουργία της Δημοτικής Ενότητας.

Εν συνεχεία με τον Α/Δήμαρχο Μινέτο Διονύσιο και κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας μετέβη στο Νύφι προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι προσμετρήσεις τεσσάρων τοιχίων αντιστήριξης που καταστράφηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Ο Δήμαρχος αφού συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Βανδώρο Σπυρίδων και  κατοίκους της περιοχής, τους υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα προβεί άμεσα στη σύνταξη τεχνικής μελέτης για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις