Κράτσα, Σπύρου, Αλεξάκης στηρίζουν την Κεραμέως

 

Κράτσα, Σπύρου, Αλεξάκης στηρίζουν την Κεραμέως

24/11/2019

Σε μεγάλο κίνδυνο τίθεται πλέον η τύχη των Πανεπιστημιακών τμημάτων στο Ληξούρι και την Λευκάδα, όπως και η γεωγραφική εξάπλωση του Ιονίου Πανεπιστημίου στα τέσσερα μεγάλα νησιά της Περιφέρειας μας.

Το πιο χαρακτηριστικό σημείο της κοινής τους πρότασης ήταν η αναμονή από την κ. Κεραμέως των αποτελεσμάτων της «αξιολόγησης».

Δηλαδή, αντί να ζητήσουν την αλλαγή της απόφασης της που στέλνει στις ελληνικές καλένδες τα δυο τμήματα, της είπαν και «μπράβο»!

Η ΑΝΑΣΑ ανέδειξε την επίθεση που πραγματοποιεί η υπουργός της ΝΔ στην δημόσια Εκπαίδευση, δήλωσε στήριξη στην διεκδικητική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ληξουρίου, ζήτησε την συνέχιση της λειτουργίας του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου & Μουσικών Οργάνων (ΤΗΜΟ) και την πλήρη εξασφάλιση των φοιτητών του.

Τέλος επανέλαβε ότι Λευκάδα και Ληξούρι δικαιούνται την πανεπιστημιακή παρουσία και κάλεσε την περιφερειάρχη να τεθεί επικεφαλής των ομάδων διεκδίκησης και στις δυο περιοχές .

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ

ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

https://anasaionion.blogspot.com/2019/11/blog-post_24.html
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις