Πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός για την αγορά κρέατος από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ»

Αργοστόλι 18-11-2019

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, προκειμένου να αγοράσει οκτακόσια σαράντα οκτώ (848) κιλά χοιρινό κρέας (μπούτι χωρίς οστά) Ελληνικής προέλευσης και αρίστης ποιότητας από κρεοπωλείο ευρισκόμενο εντός πόλεως Αργοστολίου, για να το διανείμει κατά την εορτή των Χριστουγέννων 2019 με τους κάτωθι όρους:

1. Το κρέας να είναι Ελληνικής προέλευσης και αρίστης ποιότητος.

2. Το κρέας πρέπει να παραδοθεί σε διακόσια δώδεκα τεμάχια τεσσάρων (4) κιλών έκαστον (4Χ212=848), σε ατομική πλαστική σακούλα.

3. Η παράδοση της συνολικής ποσότητας του κρέατος θα γίνει σε συγκεκριμένο τόπο, ημέρα και ώρα κατόπιν συνεννοήσεως με το Δ.Σ. του Γ.Φ.Τ.

4. Η πληρωμή θα γίνει μέχρι το τέλος του μηνός Δεκεμβρίου.

5. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να είναι έντιμοι, ειλικρινείς και με επαγγελματική συνέπεια.

6. Ο μειοδότης, ο οποίος και θα υπογράψει συμφωνητικό καλής εκτέλεσης της προμήθειας, θα παράσχει όλες τις απαιτούμενες εγγυήσεις.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την σχετική προσφορά σε κλειστό φάκελο στην γραμματεία της Ιεράς Μητρόπολεως Κεφαλληνίας (οδός Γερμανού Καλλιγά αριθμός 1) σε εργάσιμες ημέρες, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ., από Τρίτη 19-11-2019 έως και Παρασκευή 28-11-2019.

Η επιλογή μεταξύ αυτών που θα δώσουν προσφορά θα γίνει με κριτήριο την μικρότερη προτεινόμενη τιμή, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. Η αποσφράγιση των φακέλων θα γίνει την 30ηη-11-2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00 μ.μ. στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας ενώπιον των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου. Δύνανται να παρίστανται, εφόσον το επιθυμούν, οι υποβάλλοντες προσφορά.

Ο μειοδότης, μετά το πέρας της διαδικασίας επιλογής, θα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, με το Γ.Φ.Τ., καλής εκτέλεσης της προμήθειας του κρέατος.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου ΤΟΥ Γ.Φ.Τ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις