Η ΑΝΑΣΑ με τους δημάρχους των πλημμυρόπληκτων περιοχών στην Κεφαλονιά

Η ΑΝΑΣΑ με τους δημάρχους των πλημμυρόπληκτων περιοχών στην Κεφαλονιά.

22/11/2019

Αντιπροσωπείες της ΑΝΑΣΑ, με επικεφαλής τον πρώην περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο, είχαν σήμερα 22/11/2019 διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Σάμης κ. Μάκη Μονιά και τον δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, με αντικείμενο τα προβλήματα στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας και του Νυφίου από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Στη συνάντηση της Σάμης παρευρέθηκαν επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ Παναγής Δρακουλόγκωνας, Σπύρος Γαλιατσάτος και Κυριάκος Σταμούλης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Αντώνιος Καλλιβωκάς και Νικόλαος Ρασσιάς.

Στην συνάντηση του Αργοστολίου παρευρέθηκαν ο Σπύρος Γαλιατσάτος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος.

Οι αντιπροσωπείες της ΑΝΑΣΑ, αφού άκουσαν τις θέσεις και τους προβληματισμούς των δυο δημάρχων, υποσχέθηκαν στήριξη τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο όσο και γενικότερα προκειμένου να υπάρξουν αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ

ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

https://anasaionion.blogspot.com/2019/11/blog-post_22.html
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις