Η  Αλεξάνδρα Μπαλού θα περιοδεύσει στο Νύφι και τις πληγείσες περιοχές

Η  Αλεξάνδρα Μπαλού, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων και Περιφερειακή Σύμβουλος, θα περιοδεύσει την Πέμπτη 21/11 και ώρα 10:00 π.μ. στην πληγείσα από τις προσφατες πλημμύρες περιοχή στο Νύφι, όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής .

Την ίδια ημέρα στις 12:00 μ. θα περιοδεύσει στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ( Πέμπτη 21.11.2019 ) στις 19.00μ.μ. θα μιλήσει στο Ξενοδοχείο «ΠΥΛΑΡΟΣ» (παραλία) με ΘΕΜΑΤΑ: «Έργα Αντιπλημμυρικής, Αντισεισμικής, Αντιπυρικής Προστασίας της περιοχής και Ερεύνα – εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο».

Παρασκευή 22/9

Στις 9:30 π.μ. θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους στην Π.Ε. Κεφαλληνίας.

Στις 12:30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του ΕΚΚΙ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:30 μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Μουσείο Ληξουρίου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΙΝ, καθώς και στα επείγοντα και οξυμένα προβλήματα του Δήμου Ληξουρίου .
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις