Άρχισε η διάθεση των προσκλήσεων της συναυλίας του Γ. ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ

Άρχισε η διάθεση των προσκλήσεων της συναυλίας του Γ. ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ανακοινώνει ότι άρχισε η διάθεση των προσκλήσεων για την συναυλία του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ , που θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου , στις 20.12.19 .

Η διάθεση γίνεται από τα μέλη του συλλόγου , από τα καταστήματα ΧΡΥΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ (Βιβλιοπωλείο) και ΤΙΤΗ ΧΕΛΜΗ (τουριστικά- καλλυντικά ) ,στο Λιθόστρωτο και από τα γραφεία της ΚΕΔΗΚΕ , στο Δημοτικό Θέατρο .

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση θα υπάρχουν αριθμημένες θέσεις , που θα τοποθετούνται πάνω στις προσκλήσεις στο πλάνο της αίθουσας , στα γραφεία της ΚΕΔΗΚΕ .

Η οικονομική ενίσχυση για τον σύλλογο ( για την κάλυψη των εξόδων ) είναι  12 Ε .

Παρακαλούμε τους φίλους μας , τους φίλους της καλής μουσικής και ειδικότερα τους φίλους του αγαπημένου μας , Γ. ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ και των συνεργατών του , να φροντίσουν έγκαιρα να εξασφαλίσουν τις προσκλήσεις τους για την μοναδική αυτή συναυλία , στην οποία θα συμπράξει και η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ .

Το ΔΣ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις